De Positie & Verantwoordelijkheden

Jouw missie is om de bedrijfsstrategie en strategische doelstellingen van ATS Global en haar dochters in Nederland (ATS Teconomy, ATS Applied Tech Systems en ATS EdgeIT) conform richtlijnen van ATS Global te vertalen naar People Operations-activiteiten. Als senior functionaris ben je verantwoordelijk voor de overkoepelende backoffice afdeling People Management. Daarbij geef je leiding aan deze afdeling en zorg je voor de juiste taakverdeling. Je houdt je bezig met ontwikkeling van beleid en procedures. Naast de ontwikkeling van het beleid en bijbehorende processen ben je ook verantwoordelijk voor de implementatie en uitvoering hiervan om de optimale benutting van onze werknemers te garanderen.

Je ondersteunt en adviseert het management wat betreft POps vraagstukken, recruitment en zorgt voor de aansluiting op de interne Academy van ATS Teconomy. Je hebt het vermogen om op effectieve en pragmatische wijze adviezen en oplossingen aan te dragen, afgestemd op de gestelde strategie en doelstellingen.

Gezien de unieke rol binnen onze organisaties, ben je een verbinder gericht op samenwerking, groei en ontwikkeling van onze medewerkers en daarmee ook onze organisaties. Het invoeren, toepassen van ofwel het managen van de Employee Experience binnen onze organisaties wordt een belangrijke factor. Je initieert projecten voor de verdere professionalisering van onze POps processen en organisaties. Hierbij kun je direct aan de slag met de continue kwaliteitsverbetering van de bedrijfsprocessen. Je inspireert mensen en bent daarnaast ondernemend en resultaatgericht. Je neemt actief deel in het Global POps team dat binnen onze wereldwijde organisatie werkt aan het professionaliseren van onze processen.

Verder zie je toe op de juiste toepassing van wet- en regelgeving (bijvoorbeeld sociale wetgeving, bedrijfsprocedures, arbeidsovereenkomsten etc.), waarbij je voor juridische kennis ondersteund kan worden door onze bedrijfsjurist.

Het onderhouden van digitale dossiers conform wettelijke bepalingen en certificeringseisen zijn voor jou vanzelfsprekend.

Binnen onze organisaties ben je de vertrouwenspersoon voor collega’s die daar behoefte aan hebben. Je gaat integer om met informatie die je ontvangt en creëert een veilige omgeving om deze informatie met je te kunnen delen. Daarnaast ben je casemanager voor collega’s die met verzuim te maken hebben.

Je rapporteert direct aan de managing directors van ATS NL Divisies.

Doelstellingen

 • Jaarlijkse uitvoering van een medewerkers tevredenheidsonderzoek;
  • Toename in ‘tevredenheid’;
 • Opstellen, onderhouden van beleidsplannen per proces;
 • Document management conform wettelijke bepalingen.

Wie ben jij?

 • Een afgeronde HBO-WO opleiding Personeels- Human Resource
 • 5+ jaar werkervaring als HR functionaris.
 • In het bezit van rijbewijs.
 • Een prima beheersing van de Engelse en Nederlandse taal, zowel mondeling als schriftelijk.
 • Kennis van arbeidsrecht en alle nieuwe regels rondom veranderende wetgeving.
 • Kennis en ervaring aangaande duurzame inzetbaarheid en employee experience.
 • Ervaring hebben in de rol van vertrouwenspersoon en casemanager.
 • In staat leiding te geven, heeft ervaring met conflictbeheersing.

Wat bieden wij?

De mogelijkheid om mee te denken aan nieuwe oplossingen, procesverbeteringen om nieuwe dingen te proberen. Neem je persoonlijke creativiteit, eigen mening en ideeën mee en breng ze tot leven om zo de werkomgeving van morgen te veranderen en te verbeteren. Op deze manier blijven we onze concurrenten een stap voor en kunnen we het verschil maken voor jou en onze medewerkers.

We bieden een vriendelijke en informele werksfeer waarbij een ieder voor elkaar klaarstaat om te ondersteunen. Een flexibele werkplek waarbij remote- en/of thuiswerken vanzelfsprekend is.

Hieronder de locaties van de Nederlandse ATS Divisies waarbij Zaltbommel de initiële standplaats zal zijn voor deze functie.

 • ATS Teconomy (Zaltbommel, Hoofddorp)
 • ATS Global (Haarlem)
 • ATS Applied Tech Systems (Dalfsen, Stellendam, Weert)
 • ATS EdgeIT (Rhoon)

Je bent onderdeel van een wereldwijde organisatie. Onze teams en projecten opereren van Amerika tot aan Australië. Onze globale teams die zijn verdeeld over 25+ landen werken nauw samen om ervaringen en kennis te delen.

En nog veel meer:

 • Een kans om te leren… elke dag;
 • Salaris € 3000 – 5000 bruto per maand;
 • ATS Share Purchase Plan;
 • Marktconforme arbeidsvoorwaarden;

Wie zijn we?

ATS Teconomy is vanaf 2005 de specialist op het gebied van Applicatie Packaging, Scripting, Virtualisatie en Migratie Management. Wij zijn partner voor onze klanten op het gebied van innovatieve werkplekoplossingen en Cloud diensten. Met meer dan 80 gedreven professionals werken wij dagelijks met veel enthousiasme en plezier aan uitdagende en innovatieve projecten bij klanten. We zijn meervoudig partner van Microsoft, Liquidware, Ivanti, VMware, Comparex en Citrix.

Verder zijn we onderdeel van ATS Global, “The independent solution provider for Smart Digital Transformation” wereldwijd. ATS is een innovatieve, strategische kennis partner die beschikt over de volgende expertise gebieden: Smart Manufacturing / Industrie 4.0, Manufacturing Execution Systems (MES/MOM), Automation & IT, Quality Management, Lean & Six Sigma, Product Lifecycle Management (PLM), Advanced Planning and Scheduling (APS), Supply Chain Management (SCM), Application Packaging & Virtualisatie. Middels zes verschillende business activiteiten bieden wij deze expertises aan: ATS Training, ATS Consulting, ATS On-Site Support, ATS Projecten, ATS Software Development en ATS Producten.

Meer dan 30 jaar ervaring in leiderschap op het gebied van Smart Automation, Quality Services, en IT Excellence Solutions, ATS Global heeft kantoren in 20+ landen, beschikt wereldwijd over meer dan 1000 medewerkers, en levert expertise aan 4000+ klanten.

Bas Broeren

Managing Director

ATS Teconomy B.V.

Stuur je sollicitatie naar recruitment@ats-teconomy.com

www.ats-teconomy.com

www.ats-global.com